Om oss

Vinden är ett förvaringsbolag som grundades 2017. Bolaget strävar efter att effektivisera och förenkla hur vi förvarar våra saker. 

Vi arbetar aktivt för att vara en del i ett hållbart samhälle. Detta innebär bland annat att förändra sättet människan bor, hur vi hanterar våra tillhörigheter och framförallt hur vi lever. Genom att frigöra yta som idag används för förvaring i tätbefolkade orter kan denna användas till roligare saker som boyta, kontorsplats, förskoleverksamhet eller allmänna sällskapsutrymmen. Vinden minskar även barriärerna för att sälja och återbruka saker, vilket vi hoppas bidrar till minskad överkonsumtion. Vinden AB är verksamma i Sverige och teamet består av en blandning ekonomer, logistiker, designers och utvecklare.

 

Våra partners

Vinden är ett tekniskt drivet företag som matchar innovation hos partners. Vi är byggda för skalbarhet och smidiga integrationer. Applikation finns tillgänglig och nedladdningsbar för alla.

Vinden fäster stor vikt vid att knyta till sig samarbetspartners, i olika värdekedjor, och samarbetar med noga utvalda bolag, som tillsammans med oss vill skapa en roligare framtid. Vill du komma i kontakt med oss och hitta på något tillsammans? Maila info@vinden.se.

 

Nyheter

Uppdatera dig om senaste nytt inom förvaring, bostadsmarknaden och annat kul. Läs våra nyheter.