Vinden
Stökigt kök under renovering

Så enkelt är det att få hjälp med hemmafixet: 3 smarta tjänster

Är du trött på att leta efter pålitliga hantverkare? Kanske drömmer du om en renovering men känner dig överväldigad av tanken på att hitta rätt person för jobbet? Vi lever i en tid där digitaliseringen påverkar nästan alla aspekter av våra liv, och hemmafixet är inget undantag. I takt med att fler och fler tjänster flyttar online, öppnas dörren för nya, effektiva sätt att lösa gamla problem. Så oroa dig inte! Nu kan du snabbt och smidigt hitta, boka och betala för hantverkstjänster online. 

Med vår omfattande kunskap och förståelse för våra kunders behov, vet vi på Vinden att sökandet efter pålitliga hantverkare kan kännas överväldigande. Med hjälp av smarta online-tjänster kan du nu enkelt hitta, boka och betala för hantverkstjänster online. Här presenterar vi tre unika digitala tjänster som gör det enkelt att få hemmafixet gjort utan krångel.

Företag som Done, Clas Fixare och Dryft erbjuder bokning av hantverkare online. De är ett strålande exempel på hur digitaliseringens möjligheter kan underlätta när det kommer till hemmafix. Genom att kombinera traditionellt hantverkskunnande med digital teknologi har dessa företag kunnat skapa plattformar som förenklar hela processen. Du kan enkelt söka efter den tjänst du behöver, jämföra priser och boka tjänster – allt med bara några klick.

Här följer en närmare beskrivning av företagen och vilka tjänster de erbjuder:

Done är en komplett plattform för hantverkstjänster som gör det enklare att hitta och boka professionella hantverkare online. Plattformen omfattar en mängd hantverkare, från professionella elektriker till målare, snickare och rörmokare. Vare sig det handlar om att installera ny belysning, måla om rum eller att utföra rörarbeten, erbjuder Done professionella hantverkare för alla behov. En stor fördel med Done är att de erbjuder fasta priser per uppdrag, vilket ger dig fullständig insyn och försäkran om kostnaden innan arbetet börjar. Dessutom står Done bakom kvaliteten på sitt arbete med omfattande garantier.

Clas Fixare erbjuder en omfattande digital plattform där du kan hitta professionella hantverkare för en mängd olika behov, däribland certifierade rörmokare. De erbjuder tjänster inom allt från mindre reparationer till större installationsprojekt. Här hittar du allt från rörmokare till elektriker, snickare och även specialister inom montering och renovering. Om du behöver fixa ett läckande rör, installera nytt golv eller sätta upp hyllor, står Clas Fixare till ditt förfogande. Clas Fixare erbjuder även bokning dygnet runt vilket gör det möjligt att planera och boka tjänster när det passar dig bäst. Dessutom garanterar Clas Fixare kvaliteten på deras hantverkares arbete, vilket ger dig ett jobb av högsta kvalitet.

Dryft är hantverksbolaget som förverkligar dina renoveringsdrömmar. Oavsett om du behöver en målare för att fräscha upp väggarna i hemmet, en elektriker för att lösa ett elproblem eller en snickare för den nya altanen på uteplatsen, så har Dryft de rätta personerna för jobbet. Utöver den stora fördelen med att Dryft har sina egna målare, snickare, elektriker, rörmokare och plattsättare anställda hos dem, så erbjuder de även kostnadsfri rådgivning med sina proffs, att du kan boka hantverkaren direkt på hemsidan eller få offert på 1 minut för olika hantverkstjänster. Med Dryft har du alltså allt du behöver under ett och samma tak för att få hjälp med småfixet, helrenoveringen eller få ett mer energieffektivt hus. Så vill du slippa leta efter olika hantverkare för att förverkliga dina renoveringsdrömmar så är Dryft rätt för dig!

Vi på Vinden hjälper dig med allt som har att göra med förvaring och magasinering. Samtidigt ser vi ett ökat behov av smidiga lösningar för hemmafix, allt från omfattande renoveringar till mindre reparationer av elektriker eller rörmokare. Här rekommenderar vi varmt tjänster som Done, Clas Fixare och Dryft. De säkerställer ett snabbt och högkvalitativt arbete som alltid sker på dina villkor. Oavsett om du behöver hjälp med att installera en lampa, fixa ett läckande rör eller planera en hel renovering, kan du använda en av dessa digitala lösningar för att göra processen så trygg och bekväm som möjligt. Så nästa gång som du behöver en elektriker, rörmokare eller vill starta ett renoveringsprojekt, prova en av dessa smarta tjänster!

Vitt renoverat och nyfixat kök

Läs vidare