Hyra lager med Vinden

Att hyra lager ska vara både enkelt och tidseffektivt. Med Vinden kan du hyra lager, direkt från mobilen. Vi hämtar, förvarar och levererar dina saker med maximal flexibilitiet. Du betalar per sak, istället för att hyra ett helt förråd.

Ditt förråd i mobilen

Tryggt och försäkrat

Vi bär och fraktar

Kom igång med att hyra lager

1. Boka upphämtning online

Välj vilka saker du vill förvara direkt i vår app eller på hemsidan. Därefter bokar du en tid och plats för upphämtning och sen kommer vi och hämtar!

Kund bokar upphämtning på en desktop för att {service.lowercased} hos Vinden.

2. Vi hämtar, bär och fraktar

Med Vinden ingår både upphämtning, bärhjälp och frakt av dina tillhörigheter. Vi emballerar större föremål, mindre saker packar du i lådor.

Man bär flyttlåda för att {service.lowercased} hos Vinden.

3. Se dina saker i appen

Att hyra lager med Vinden kräver inte närhet till vårt lager för att kunna se vad du har i förvaring. Du ser istället foton på alla dina tillhörigheter och kan boka hemleverans i vår app - precis när du vill.

Person tittar i en app för att {service.lowercased} och ser alla sina förvarade saker.

Se hur det funkar

Med Vindens digitala förvaringstjänst sparar du både tid och pengar. Vinden hämtar och fraktar dina ägodelar - allt du behöver göra är att boka en tid och en plats via mobilen. När du genomför din bokning beräknar vi ett estimerat pris för att hyra lager som uppdateras efter att vi har mätt dina saker. På så sätt undviker du att betala för utrymme som du inte använder.

Hyra lager smidigt och enkelt

Slipp att åka till ditt förråd och leta efter specifika ägodelar eller försöka minnas vad du har förvarat. Vindens förvaringslösning gör att du som behöver hyra lager enkelt kan få hjälp med förvaring, direkt från mobilen. Se över ditt förråd i Vindens app och få dina saker hemkörda till dig när du behöver det.

Vanliga frågor


Hyra lager tryggt med upphämtning och leverans

Många situationer gör att du kan behöva hyra lager. Ska du hyra ut din bostad? Har du flyttat till ett mindre kontor? Väntar du ivrigt på inflyttning? Med vår digitala tjänst får du inte bara hjälp att hämta dina ägodelar. Vi bär, fraktar, förvarar och levererar ut till den adress du önskar, när det passar dig.

Vinden finns i alla dessa områden när du vill hyra lager

Plats

Stockholm
Vindens team som hjälper dig med att {service.lowercased}.

Vi är ett samtal bort

Har du fler funderingar? De flesta frågor kan du hitta svar på i vår FAQ. Du är också varmt välkommen att kontakta oss. För oss är det viktigt att det är lika enkelt att komma i kontakt med oss som det är enkelt att hyra lager med Vinden.