Hyra lager med Vinden

Få tid över till annat med Vindens förvaringstjänst. Vi erbjuder pålitlig och flexibel lagring efter dina behov, där du sköter allt digitalt. Perfekt för dig som behöver hyra lager!

Ditt förråd i mobilen

Tryggt och försäkrat

Vi bär och fraktar

Kom igång med att hyra lager

1. Boka upphämtning online

Hyra lager har aldrig varit enklare! Med vår smidiga bokningstjänst kan du välja vilka föremål du vill förvara och var upphämtningen ska ske. Vi tar hand om resten och levererar dina saker till ditt lager.

Kund bokar upphämtning på en desktop för att {service.lowercased} hos Vinden.

2. Vi hämtar, bär och fraktar

När du väljer att hyra lager hos oss på Vinden får du en trygg och smidig förvaringslösning. Vi tar hand om allt från transport, bärhjälp och emballering av större föremål, så att du kan fokusera på att packa ner dina tillhörigheter på ett säkert sätt. Vi ser till att allt kommer till rätt plats och håller det väl skyddat tills du behöver det igen.

Man bär flyttlåda för att {service.lowercased} hos Vinden.

3. Se dina saker i appen

Med Vindens mobil-app har du alltid tillgång till alla dina saker när du vill hyra lager. Oavsett var du bor kan du enkelt se och hantera dina ägodelar från din mobiltelefon.

Person tittar i en app för att {service.lowercased} och ser alla sina förvarade saker.

Se hur det funkar

Med Vindens digitala förvaringstjänst sparar du både tid och pengar. Vinden hämtar och fraktar dina ägodelar - allt du behöver göra är att boka en tid och en plats via mobilen. När du genomför din bokning beräknar vi ett estimerat pris för att hyra lager som uppdateras efter att vi har mätt dina saker. På så sätt undviker du att betala för utrymme som du inte använder.

Hyra lager smidigt och enkelt

Slipp att åka till ditt förråd och leta efter specifika ägodelar eller försöka minnas vad du har förvarat. Vindens förvaringslösning gör att du som behöver hyra lager enkelt kan få hjälp med förvaring, direkt från mobilen. Se över ditt förråd i Vindens app och få dina saker hemkörda till dig när du behöver det.

Vanliga frågor


Hyra lager tryggt med upphämtning och leverans

Många situationer gör att du kan behöva hyra lager. Ska du hyra ut din bostad? Har du flyttat till ett mindre kontor? Väntar du ivrigt på inflyttning? Med vår digitala tjänst får du inte bara hjälp att hämta dina ägodelar. Vi bär, fraktar, förvarar och levererar ut till den adress du önskar, när det passar dig.

Vinden finns i alla dessa områden när du vill hyra lager

Plats

Stockholm
Vindens team som hjälper dig med att {service.lowercased}.

Vi är ett samtal bort

Har du fler funderingar? De flesta frågor kan du hitta svar på i vår FAQ. Du är också varmt välkommen att kontakta oss. För oss är det viktigt att det är lika enkelt att komma i kontakt med oss som det är enkelt att hyra lager med Vinden.