Hyra förvaring med Vinden

Vinden hämtar och förvarar dina saker. Du sköter allt digitalt och slipper hantera logistiken. Perfekt för dig som behöver hyra förvaring!

Ditt förråd i mobilen

Tryggt och försäkrat

Vi bär och fraktar

Kom igång med att hyra förvaring

1. Boka upphämtning online

Hyra förvaring har aldrig varit enklare! Boka enkelt online och välj när du vill att vi hämtar upp dina saker. Vi tar hand om resten och ser till att dina ägodelar förvaras säkert och tryggt.

Kund bokar upphämtning på en desktop för att {service.lowercased} hos Vinden.

2. Vi hämtar, bär och fraktar

Med Vinden behöver du inte längre oroa dig för transport, bärhjälp eller emballering när du vill hyra förvaring. Vi tar hand om allting åt dig, från upphämtning till leverans, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Oavsett om du behöver lagra stora möbler eller små tillhörigheter, så har vi en smart och prisvärd förvaringslösning för dig.

Man bär flyttlåda för att {service.lowercased} hos Vinden.

3. Se dina saker i appen

Allt du förvarar med Vinden kan du enkelt hålla koll på genom vår mobil-app. Se över dina ägodelar när det passar dig och beställ utkörning, ny upphämtning eller försäljning eller donation av dina tillhörigheter direkt i appen.

Person tittar i en app för att {service.lowercased} och ser alla sina förvarade saker.

Se hur det funkar

Med Vindens digitala förvaringstjänst sparar du både tid och pengar. Vinden hämtar och fraktar dina ägodelar - allt du behöver göra är att boka en tid och en plats via mobilen. När du genomför din bokning beräknar vi ett estimerat pris för att hyra förvaring som uppdateras efter att vi har mätt dina saker. På så sätt undviker du att betala för utrymme som du inte använder.

Hyra förvaring smidigt och enkelt

Slipp att åka till ditt förråd och leta efter specifika ägodelar eller försöka minnas vad du har förvarat. Vindens förvaringslösning gör att du som behöver hyra förvaring enkelt kan få hjälp med förvaring, direkt från mobilen. Se över ditt förråd i Vindens app och få dina saker hemkörda till dig när du behöver det.

Vanliga frågor


Hyra förvaring tryggt med upphämtning och leverans

Många situationer gör att du kan behöva hyra förvaring. Ska du hyra ut din bostad? Har du flyttat till ett mindre kontor? Väntar du ivrigt på inflyttning? Med vår digitala tjänst får du inte bara hjälp att hämta dina ägodelar. Vi bär, fraktar, förvarar och levererar ut till den adress du önskar, när det passar dig.

Vinden finns i alla dessa områden när du vill hyra förvaring

Plats

Stockholm
Vindens team som hjälper dig med att {service.lowercased}.

Vi är ett samtal bort

Har du fler funderingar? De flesta frågor kan du hitta svar på i vår FAQ. Du är också varmt välkommen att kontakta oss. För oss är det viktigt att det är lika enkelt att komma i kontakt med oss som det är enkelt att hyra förvaring med Vinden.