Magasinera med Vinden

Vinden hämtar, magasinerar och kör tillbaka dina saker - när det passar dig. Du ser sen bilder på det du förvarar och kan boka leverans via appen.

Ditt förråd i mobilen

Tryggt och försäkrat

Vi bär och fraktar

Kom igång med att magasinera

1. Boka upphämtning online

Magasinera dina saker bekvämt och säkert genom att boka online. Vårt team tar hand om allt från transport, till bärhjälp och emballering. Du kan luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet åt dig.

Kund bokar upphämtning på en desktop för att {service.lowercased} hos Vinden.

2. Vi hämtar, bär och fraktar

Med Vindens magasineringstjänst har du alltid fullständig kontroll över dina lagrade ägodelar. Du kan enkelt se allt du har lagrat genom vår mobilapp och när du behöver återfå något kan du enkelt begära utkörning från appen.

Man bär flyttlåda för att {service.lowercased} hos Vinden.

3. Se dina saker i appen

Vi på Vinden erbjuder dig smidig och säker magasinering. Du kan enkelt boka upphämtning online och sedan luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet. Och med vår mobilapp kan du enkelt se allt du har lagrat och begära utkörning när du behöver dina tillhörigheter tillbaka.

Person tittar i en app för att {service.lowercased} och ser alla sina förvarade saker.

Se hur det funkar

Med Vindens digitala förvaringstjänst sparar du både tid och pengar. Vinden hämtar och fraktar dina ägodelar - allt du behöver göra är att boka en tid och en plats via mobilen. När du genomför din bokning beräknar vi ett estimerat pris för att magasinera som uppdateras efter att vi har mätt dina saker. På så sätt undviker du att betala för utrymme som du inte använder.

Magasinera smidigt och enkelt

Slipp att åka till ditt förråd och leta efter specifika ägodelar eller försöka minnas vad du har förvarat. Vindens förvaringslösning gör att du som behöver magasinera enkelt kan få hjälp med förvaring, direkt från mobilen. Se över ditt förråd i Vindens app och få dina saker hemkörda till dig när du behöver det.

Vanliga frågor


Magasinera tryggt med upphämtning och leverans

Många situationer gör att du kan behöva magasinera. Ska du hyra ut din bostad? Har du flyttat till ett mindre kontor? Väntar du ivrigt på inflyttning? Med vår digitala tjänst får du inte bara hjälp att hämta dina ägodelar. Vi bär, fraktar, förvarar och levererar ut till den adress du önskar, när det passar dig.

Vinden finns i alla dessa områden när du vill magasinera

Plats

Stockholm
Vindens team som hjälper dig med att {service.lowercased}.

Vi är ett samtal bort

Har du fler funderingar? De flesta frågor kan du hitta svar på i vår FAQ. Du är också varmt välkommen att kontakta oss. För oss är det viktigt att det är lika enkelt att komma i kontakt med oss som det är enkelt att magasinera med Vinden.