Använda self storage med Vinden

Vinden hämtar och förvarar så du slipper köra till ett self-storage förråd. Se bilder på det du förvarar och boka transport direkt i vår smidiga app.

Ditt förråd i mobilen

Tryggt och försäkrat

Vi bär och fraktar

Kom igång med att använda self storage

Boka upphämtning digitalt

För att boka väljer du först vad du vill förvara. Du får sen se ditt beräknade pris och kan välja tid för upphämtning.

Kund bokar upphämtning på en desktop för att {service.lowercased} hos Vinden.

Vi hämtar hos dig

Slipp bära och köra saker till en self-storage lokal. Vinden kommer istället ut till dig och du kan luta dig tillbaka. Vi emballerar det som behövs.

Man bär flyttlåda för att {service.lowercased} hos Vinden.

Sköt allt digitalt

Med Vinden ser du alla dina saker direkt i mobilen och har alltid full koll på vad du förvarar. Boka hemleverans med ett knapptryck!

Person tittar i en app för att {service.lowercased} och ser alla sina förvarade saker.

Se hur det funkar

Med Vindens digitala förvaringstjänst sparar du både tid och pengar. Vinden hämtar och fraktar dina ägodelar - allt du behöver göra är att boka en tid och en plats via mobilen. När du genomför din bokning beräknar vi ett estimerat pris för att använda self storage som uppdateras efter att vi har mätt dina saker. På så sätt undviker du att betala för utrymme som du inte använder.

Använda self storage smidigt och enkelt

Slipp att åka till ditt förråd och leta efter specifika ägodelar eller försöka minnas vad du har förvarat. Vindens förvaringslösning gör att du som behöver använda self storage enkelt kan få hjälp med förvaring, direkt från mobilen. Se över ditt förråd i Vindens app och få dina saker hemkörda till dig när du behöver det.

Vanliga frågor


Använda self storage tryggt med upphämtning och leverans

Många situationer gör att du kan behöva använda self storage. Ska du hyra ut din bostad? Har du flyttat till ett mindre kontor? Väntar du ivrigt på inflyttning? Med vår digitala tjänst får du inte bara hjälp att hämta dina ägodelar. Vi bär, fraktar, förvarar och levererar ut till den adress du önskar, när det passar dig.

Vinden finns i alla dessa områden när du vill använda self storage

Plats

Stockholm
Vindens team som hjälper dig med att {service.lowercased}.

Vi är ett samtal bort

Har du fler funderingar? De flesta frågor kan du hitta svar på i vår FAQ. Du är också varmt välkommen att kontakta oss. För oss är det viktigt att det är lika enkelt att komma i kontakt med oss som det är enkelt att använda self storage med Vinden.