Hyra förråd med Vinden

Du kan nu hyra förråd direkt i din mobil. Vi hämtar upp, tar bilder på allt och levererar när du behöver. Nu behöver du inte hyra ett helt förråd utan betalar bara för det du faktiskt använder.

Ditt förråd i mobilen

Tryggt och försäkrat

Vi bär och fraktar

Kom igång med att hyra förråd

1. Boka upphämtning online

Du beställer enkelt upphämtning direkt på vår hemsida eller i vår app. Du väljer vilken tid vi ska komma till dig och så möts vi på den plats du anger.

Kund bokar upphämtning på en desktop för att {service.lowercased} hos Vinden.

2. Vi hämtar, bär och fraktar

Vinden erbjuder en komplett lösning när du hyr förråd, inklusive hämtning, bärhjälp och transport. Vi ser till att större föremål packas korrekt för transport, mindre föremål placerar du med fördel i lådor

Man bär flyttlåda för att {service.lowercased} hos Vinden.

3. Se dina saker i appen

När du hyr ett förråd från oss behöver du inte vara i närheten av vårt lager för att se vad du har lagrat. Istället kan du enkelt se foton på alla dina tillhörigheter direkt från vår app. Du kan också boka en hemleverans av dina föremål när det passar dig bäst.

Person tittar i en app för att {service.lowercased} och ser alla sina förvarade saker.

Se hur det funkar

Med Vindens digitala förvaringstjänst sparar du både tid och pengar. Vinden hämtar och fraktar dina ägodelar - allt du behöver göra är att boka en tid och en plats via mobilen. När du genomför din bokning beräknar vi ett estimerat pris för att hyra förråd som uppdateras efter att vi har mätt dina saker. På så sätt undviker du att betala för utrymme som du inte använder.

Hyra förråd smidigt och enkelt

Slipp att åka till ditt förråd och leta efter specifika ägodelar eller försöka minnas vad du har förvarat. Vindens förvaringslösning gör att du som behöver hyra förråd enkelt kan få hjälp med förvaring, direkt från mobilen. Se över ditt förråd i Vindens app och få dina saker hemkörda till dig när du behöver det.

Vanliga frågor


Hyra förråd tryggt med upphämtning och leverans

Många situationer gör att du kan behöva hyra förråd. Ska du hyra ut din bostad? Har du flyttat till ett mindre kontor? Väntar du ivrigt på inflyttning? Med vår digitala tjänst får du inte bara hjälp att hämta dina ägodelar. Vi bär, fraktar, förvarar och levererar ut till den adress du önskar, när det passar dig.

Vinden finns i alla dessa områden när du vill hyra förråd

Plats

Stockholm
Vindens team som hjälper dig med att {service.lowercased}.

Vi är ett samtal bort

Har du fler funderingar? De flesta frågor kan du hitta svar på i vår FAQ. Du är också varmt välkommen att kontakta oss. För oss är det viktigt att det är lika enkelt att komma i kontakt med oss som det är enkelt att hyra förråd med Vinden.