Vinden
post image

Vinden får IVAs hedersomnämnande i smart industri

Vinden AB tilldelas ett hedersomnämnande i 2021 års företagstävling Smart industri för att genom sin modell för digitaliserad förvaring i grunden utmana principerna för traditionell lagerhållning och förvaring på ett mycket innovativt sätt.

Det var med stor glädje som Vindens VD och grundare Sebastian Wiberg tog emot IVAs hedersomnämnande i kategorin Smart Industri. IVAs målsättning med tävlingen är att stimulera små och medelstora företags digitala transformation, bland annat genom att uppmärksamma och sprida goda exempel. 2021 års jury valde att ge årets hederspris till Vinden i syfte att lyfta hur ett företag genom digitalisering förändrar en hel bransch.

- Det är stort att bara bli nominerad i en tävling som denna, säger Sebastian Wiberg. När de ringde och berättade att vi tilldelats hedersomnämnandet kände jag att alla som trott på, stöttat och arbetat för Vinden fick ett stort erkännande. Detta är verkligen något som ger oss medvind för en lång tid framöver.  Som en del av priset producerar IVA en film i syfte att mer ingående belysa aktuellt företags affärsidé och vision.