Vinden
post image

Så friar Westerberg upp både utrymme och tid med Vinden

Vindens tjänst kan användas i många olika sammanhang. Här delar vi med oss av hur Advokatfirman Westerberg & Partners använder tjänsten och varför de ser stort värde i den.

Westerberg & Partners har varit en trogen användare av Vindens förvaringstjänst sedan slutet av 2018. Genom att utnyttja Vindens innovativa lösningar för förvaring kan de effektivt hantera sina fysiska tillgångar. De använder Vinden för att förvara olika saker som säsongssaker, arkivpapper, extra möbler och marknadsföringsmaterial.

"Allt fungerar mycket bra med Vinden. Det är enkelt att använda och ger oss en trygg och organiserad lösning för förvaring."

Elin Karlsson, receptionist

Hur Westerberg & Partners använder tjänsten

Tjänsten används när det behöver frigöras yta på kontoret. Det kan till exempel vara när något ska arkiveras eller när en högtid är över, såsom jul. När det ska ställas ut på mässor körs sakerna direkt till mässan. På detta sätt kan det dyrbara kontoret användas till annat än att ställa saker på. Förvaringen är både smidigare och kostnadseffektivare med Vinden än att förvara i innerstaden.

Varför valde ni Vinden?

När Westerberg & Partners undersökte alternativ för förvaringstjänster, var det Vindens unika erbjudande som fångade deras intresse. Elin förklarar: "Vi valde Vinden eftersom de erbjuder en komplett lösning för förvaring med upphämtning, lämning och en användarvänlig app där vi kan visualisera, hantera våra föremål och sortera in dem i kategorier. Det ger en enkel översikt av våra saker. Deras pålitliga team har överträffat våra förväntningar när det kommer till leveranstider och uppföljning."

Vad är det bästa med tjänsten?

Elin är tydlig när hon beskriver det bästa med Vindens förvaringstjänst: "Allt fungerar mycket bra med Vinden. Det är enkelt att använda och ger oss en trygg och organiserad lösning för förvaring. Vi uppskattar särskilt deras noggrannhet och leveranstider. Våra föremål är alltid tillgängliga när vi behöver dem, och deras transparenta visualisering i appen gör det lätt att hålla koll på vad som förvaras och var."

Vad hade varit alternativet om ni inte använde Vinden?

Om Westerberg & Partners inte hade valt Vinden som sin förvaringspartner, hade de ställts inför utmaningar med att hitta alternativa lösningar. Elin förklarar: "Om vi inte använde Vinden skulle vi antingen behöva leta efter förvaringsutrymme i närheten, vilket skulle innebära mycket logistik och springande fram och tillbaka. Alternativt skulle vi behöva avsätta värdefulla kontorsutrymmen för att förvara våra föremål. Till exempel skulle vi behöva ta av ett rum som för närvarande används som konferensrum. Vinden erbjuder oss en betydligt billigare och smidigare lösning."

Läs vidare

Man tittar uppåt i truck

b2b

Så kan digitala förråd hjälpa ditt företag att bli mer organiserat

I dagens snabbt föränderliga affärsmiljö är flexibilitet och organisation nyckeln till framgång. Oavsett vilken bransch ditt företag tillhör kan en effektiv hantering av inventarier och lagringsutrymmen leda till ökad produktivitet och minskade kostnader. Digitala förråd är en innovativ lösning som gör det möjligt att organisera och hantera ditt företags inventarier på ett mer effektivt och kostnadseffektivt sätt. I det här blogginlägget kommer vi att utforska hur digitala förråd kan hjälpa olika typer av företag att bli bättre organiserade.

Uppgiven kvinna i kontor omgiven av massa saker

b2b

Effektiv och flexibel kontorsförvaring med digital magasinering

Den digitala världen vi lever i förändras ständigt och kontor över hela världen försöker hålla jämna steg. En trend som blivit alltmer framträdande är distansarbete. Detta ger arbetsplatser ett unikt problem - hur ska man hantera allt kontorsmaterial och alla möbler som inte används när personalen arbetar hemifrån? Det finns en lösning på denna fråga, en lösning som kombinerar digital teknik och fysisk förvaring för att skapa en flexibel och effektiv kontorsmiljö.

post image

b2b

fastigheter

För fastighetsförvaltare: Effektiv förvaltning av boendes förråd

I en tid där stadsutvecklingen fortsätter att krympa tillgängligt utrymme och kravet på optimalt utnyttjande av befintliga byggnader ökar, är det viktigare än någonsin för fastighetsförvaltare att hitta smarta och innovativa lösningar för att göra det mesta av det utrymme som de har till sitt förfogande.